Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Bernays hrvatskim iseljenicima daje besplatnu školarinu za studij

Jedan od uvjeta natječaja je i taj da kandidati moraju imati najmanje B1 razinu znanja engleskog jezika te A2 razinu znanja hrvatskog jezika
01. lipnja 2021. u 12:29 0 komentara 76 prikaza
Foto: Edward Bernays University College

Edward Bernays University College iz Zagreba objavio je da će dvoje pripadnika hrvatske dijaspore dodijeliti besplatne školarine za diplomski studij Upravljanje doživljajem u turizmu.

veleposlanik Daniel Glunčić ČESTITKA Veleposlanik Glunčić čestitao Dan državnosti RH Hrvatima u Austriji

Riječ je o dvogodišnjem studiju koji se izvodi u Zagrebu, a namijenjen je svima onima koji se žele vratiti na studij u svoju domovinu. Prijave na natječaj otvorene su sve do 5. srpnja 2021. Nastava na diplomskom studiju turizma na Edward Bernays University Collegeu izvodi se na hrvatskom, uz pohađanje određenih kolegija na engleskom jeziku, dok je ispite u sklopu studija moguće polagati na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Kako navode s ovog visokog učilišta, Tourism Experience Management je zanimanje budućnosti. Diplomski studij stoga je koncipiran na način da individualno uključuje studente u nastavu i upoznaje ih s najnovijim tehnikama i vještinama gdje je izrazito jaka značajka kreativnost.

Teorijska utemeljenost studija, ali i praktična potreba ukupnog turističkog sektora, zbog novih trendova i načina života polazište je i temelj ponašanje potrošača, u ovom slučaju konzumenta iskustva. Tijekom studija, povratnici u domovinu, imat će priliku izbrusiti znanja o Hrvatskoj kao konkurentnom turističkom brendu, upoznati kreativnost u turizmu te dobiti vještine kojima će biti sposobni strateški pristupiti razvoju destinacije.

Ilustracija 'Kruh sv. Ante Australija' U Australiji za stradale od potresa prikupljeno više od $1,350,000.00 AUD

Svi zainteresirani kandidati trebaju poslati pravilno ispunjenu natječajnu dokumentaciju na e-mail adresu Bernaysovog prodekana za međunarodnu suradnju adrian.beljo@bernays.hr najkasnije do 5. srpnja 2021. Jedan od uvjeta natječaja je i taj da kandidati moraju imati najmanje B1 razinu znanja engleskog jezika te A2 razinu znanja hrvatskog jezika.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.