ČESTITKA

Veleposlanik Glunčić čestitao Dan državnosti RH Hrvatima u Austriji

veleposlanik Daniel Glunčić
Snježana Herek
29.05.2021.
u 15:28

I ove je godine obilježavanje Dana državnosti u Austriji, nažalost, moguće samo u virtualnom obliku, istaknuo je

Hrvatski veleposlanik u Austriji Daniel Glunčić uputio je u povodu obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske, u nedjelju, 30. svibnja 2021. hrvatskim građanima i predstavnicima hrvatske zajednice u Austriji čestitku sljedećeg sadržaja:

"Poštovane hrvatske građanke i poštovani hrvatski građani u Austriji, poštovani pripadnici hrvatske zajednice u Austriji, dragi prijatelji Hrvatske,

U nedjelju, 30. svibnja slavimo Dan državnosti kojim se prisjećamo 30. svibnja 1990. kada je konstituiran prvi demokratski višestranački sabor.

I ove je godine obilježavanje Dana državnosti u Austriji, nažalost, moguće samo u virtualnom obliku. Stoga Vam ovom prilikom želim uputiti video čestitku, nakon koje slijedi svečana video poruka ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana. Naposljetku Vas pozivam da nam se pridružite na virtualnom putovanju Hrvatskom uz zvuke klape "Sveti Juraj“ kao i na izložbi hrvatskih nacionalnih parkova.

U nadi da će se svima nama život uskoro normalizirati na svim područjima društvenih aktivnosti - čestitam Vam od srca Dan državnosti 2021.“

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije