Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Ansambl Kolbe u Njemačkoj izveo svoj hit-mjuzikl

Od premijere do danas mjuzikl je izveden 36 puta, ansambl je imao 11 gostovanja i izazvao je veliki interes gdje god se pojavio
27. lipnja 2019. u 09:28 0 komentara 41 prikaza
Foto: IKA

Ansambl Kolbe izveo je u Hrvatskoj katoličkoj misiji Reutlingen – Tübingen – Metzingen svoj hit-mjuzikl "Svetac svega svijeta".

Anno 93 Folklorni ansambl koji je zapravo jedna velika i sretna obitelj

Ansambl se rado odazvao pozivu voditelja misije i župnika don Ante Kutleše. Bila je to posljednja izvedba u ovoj kazališnoj sezoni. Od premijere do danas mjuzikl je izveden 36 puta, ansambl je imao 11 gostovanja i izazvao je veliki interes gdje god se pojavio.

Beč Gabriela Novak-Karall ponovno izabrana za predsjednicu ansambla 'Kolo Slavuj'

Svečano euharistijsko slavlje u prigodi dolaska moćnika u subotu 22. lipnja u crkvi sv. Wolfganga u Reutlingenu predvodio je fra Vladimir Vidović, glavni urednik Veritasa. U koncelebraciji su bili župnik don Ante Kutleša i pastoralni suradnik fra Milan Gelo, a članovi Ansambla Kolbe pjevali su na misi. Zatim su svi prisutni iskazali počast moćniku u osobnoj pobožnosti.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.