Reutlingen

Ansambl Kolbe u Njemačkoj izveo svoj hit-mjuzikl

IKA
27.06.2019.
u 09:28

Od premijere do danas mjuzikl je izveden 36 puta, ansambl je imao 11 gostovanja i izazvao je veliki interes gdje god se pojavio

Ansambl Kolbe izveo je u Hrvatskoj katoličkoj misiji Reutlingen – Tübingen – Metzingen svoj hit-mjuzikl "Svetac svega svijeta".

Ansambl se rado odazvao pozivu voditelja misije i župnika don Ante Kutleše. Bila je to posljednja izvedba u ovoj kazališnoj sezoni. Od premijere do danas mjuzikl je izveden 36 puta, ansambl je imao 11 gostovanja i izazvao je veliki interes gdje god se pojavio.

Svečano euharistijsko slavlje u prigodi dolaska moćnika u subotu 22. lipnja u crkvi sv. Wolfganga u Reutlingenu predvodio je fra Vladimir Vidović, glavni urednik Veritasa. U koncelebraciji su bili župnik don Ante Kutleša i pastoralni suradnik fra Milan Gelo, a članovi Ansambla Kolbe pjevali su na misi. Zatim su svi prisutni iskazali počast moćniku u osobnoj pobožnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije