Moja Hrvatska
Naslovnica Priče

Mladić postaje svećenik. Ovakvi događaji jedinstveni su za Hrvate u Chicagu

Fra Antonio postao je đakon u prosincu 2017. polaganjem ruku biskupa Alberta Rojasa. Završio je sve filozofske i teološke studije u Zagrebu i Chicagu
06. lipnja 2018. u 09:05 0 komentara 2275 prikaza
Antonio Musa
Foto: Cro Franciscans - Franjevci
Pogledajte galeriju 1/3

Franjevac Antonio Musa u subotu 9. lipnja 2018. u župi Sv. Jeronima u Chicagu u 14 sati bit će zaređen za svećenika Rimokatoličke Crkve polaganjem ruku kardinala Blasea Cupicha, javljaju Hrvatski franjevci.

Častimir Majić Častimir Majić VIDEO: Posljednji iz svoje generacije koja je preživjela dva svjetska rata

Ovo je doista jedinstven i divan događaj da mladi čovjek postane svećenik. Iz naraštaja u naraštaj biskupi zaređivaše svećenike u Katoličkoj Crkvi. Doista je to veličanstvena povezanost cijele povijesti, sve do samog početka Crkve, od vremena Petra i samog Krista.

Fra Antonio postao je đakon u prosincu 2017. polaganjem ruku biskupa Alberta Rojasa. Završio je sve filozofske i teološke studije u Zagrebu i Chicagu.

Datum 9. lipnja doista je jedinstven i blagoslovljen događaj. Svi ste dobrodošli...

Nikola Dugandžić Chicago Potresna priča! Čak 22 godine trebale su da hrvatska obitelj ponovno bude zajedno Franjevac - harmonika Djevojka je zelen bor sadila VIDEO: Veseli franjevci iz BiH uzeli harmoniku u ruke i... San Jose Putopis Franjevci su od San Diega do San Francisca utemeljili čak 20 misija
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.