Čak 50 tisuća viza za Ameriku

Do zelene karte preko lutrije. Sutra počinju prijave

Američka zastava
Thinkstock
02.10.2017.
u 12:17

Svi zainteresirani mogu se elektronički prijaviti za program preko službene internetske stranice

Godišnji program za zelenu kartu preko lutrije svake godine nasumičnim odabirom omogućuje izvlačenje 50 tisuća useljeničkih viza stanovnicima zemalja s malim brojem useljenika u Sjedinjene Američke Države. 

Uvjeti za prijavu u program ovise o mjestu rođenja, a ne o državljanstvu, javlja veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj.

Svi zainteresirani mogu se elektronički prijaviti tijekom registracijskog razdoblja preko službene internetske stranice.

Elektroničke prijave za program dobivanja zelene karte preko lutrije za fiskalnu godinu 2019. započinju u utorak, 3. listopada u 12 sati (EDT), a završavaju 7. studenog 2017. u 12 sati (EST).      

Pogledajte ovaj link želite li doznati detaljne informacije i video za upoznavanje s Programom za zelenu kartu preko lutrije.

Komentara 3

Avatar Zgubider.
Zgubider.
23:49 02.10.2017.

A jel se može dobiti zelenu kartu i ostat u Hrvatskoj?

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
15:51 02.10.2017.

ne hvala :-)

DU
Deleted user
21:50 02.10.2017.

ha..ha..ovo je za popizdit od smija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije