OBAVIJEST

Zbog korone poseban režim rada Konzularnog odjela Veleposlanstva RH u Beču

Veleposlanstvo RH u Beču
21.12.2020.
u 10:01

U slučaju da se dolazi, moli se poštivanje epidemioloških mjera

Veleposlanstvo  Republike Hrvatske u Austriji izvijestilo je da je od 19.12.2020. ograničen rad sa strankama! Zbog novonastalih izvanrednih okolnosti uslijed COVID-19 pandemije Konzularni odjel Veleposlanstva Republike Hrvatske u Beču od 19. prosinca 2020. radi sa strankama pod posebnim uvjetima propisanim epidemiološkim mjerama.

Kako stoji u izvješću Veleposlanstva RH u Austriji, rad je ograničen, a stranke se primaju u slijedećim slučajevima: 
- isključivo za hitne slučajeve: putni list i sprovodnicu
- samo uz prethodnu najavu mailom na beckon@mvep.hr ili telefonom na: 01 585 19 76
- uz strogo pridržavanje svih mjera zaštite propisanih zakonom (obveza nošenja maski, držanje razmaka, dezinfekcija ruku, korištenje osobne kemijske olovke, nalivpera i sl.)

Isti izvor ističe: „Dežurni je telefon aktivan i izvan radnoga vremena i namijenjen je samo u slučajevima krajnje nužde koji nisu odloživi (smrtni slučaj, krađa dokumenata, prometne nesreće… ). Stoga se hrvatski državljani ljubazno mole da ne blokiraju liniju dežurnog telefona raznim upitima jer na taj način ne mogu doći do pomoći oni, kojima je pomoć u danom trenutku nužno potrebna. Hvala na razumijevanju!“

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije