Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Započelo nominiranje kandidata u Večernjakovu izboru najpopularnijih Hrvata u iseljeništvu

Prijedloge na Večernjakovu kuponu šaljite do 30. siječnja
09. siječnja 2021. u 14:00 0 komentara 105 prikaza
Pogledajte galeriju 1/3

Subotnjom objavom prvog kupona započelo je ovogodišnje nominiranje kandidata u Večernjakovu izboru najpopularnijih Hrvata u iseljeništvu u kategorijama sporta, glazbe, glume i spektakla. Kupon za nominacije svakodnevno će se objavljivati jedino u inozemnom izdanju Večernjeg lista, i to do 30. siječnja. Do tada trebaju biti poslani kuponi s prijedlozima za nominacije, a nakon toga slijedi objava imena svih nominiranih i započinje glasovanje. Kao i kod nominiranja kandidata, moći će se glasovati jedino na orginalnom kuponu koji će svaki dan izlaziti u inozemnom izdanju Večernjeg lista.

VRIJEDNA DONACIJA Hrvatska bratska zajednica u Americi prikupila 150.000 kuna za stradale u potresu

Rezultati vrijedni nagrade

Prijedlozi za nominacije kandidata za najprestižniju hrvatsku domovinsku

nagradu izvan Hrvatske mogu slati sve iseljeničke udruge, klubovi, zajednice..., ali i pojedinci koji žive izvan granica Hrvatske. Za slanje svake nominacije potrebna je suglasnost onog koga se nominira.

Mogućnost nominiranja ostavljena je svim čitateljima, ali i svima ostalima koji žele istaknuti svoje kandidate u 15. izboru. A taj Večernjakov izbor svake godine privlači pozornost kako vas čitatelja, tako i velikog broja Hrvata u iseljeništvu te Hrvatskoj i BiH.

Bez naknadnih nominacija

Iz iskustva od ranijih godina znamo kako će nakon 30. siječnja, nakon isteka vremena za nominiranje i objave imena nominiranih kandidata, stići naknadne nominacije ili pitanja zašto njihov klub, udruga, zajednica ili neki od uspješnih Hrvata iz njihove sredine nije nominiran. Nažalost, ni ovaj put neće biti primanja naknadnih nominacije. Vjerujemo kako je mjesec dana dostatno kako biste svi stigli nominirati one za koje smatrate da su ostvarili vrijedan rezultat za osvajanje najpopularnije i najdugovječnije nagrade u hrvatskom iseljeništvu.

HITNA OBAVIJEST Važne upute Veleposlanstva RH u Austriji o slanju i dostavi humanitarne pomoći nastradalima u potresu u Hrvatskoj

Napominjemo kako se i ovaj put nominacije zaprimaju isključivo na orginalnom kuponu iz inozemnog izdanja Večernjeg lista. Nakon što budu predstavljeni u inozemnom izdanju Večernjeg lista, predstavljanje kandidata će, s nekoliko dana zakašnjenja, biti preneseno i na našim partnerskim portalima Hrvata u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji, kao i na onim hrvatskim portalima izvan domovine koji za to pokažu zanimanje.

Napominjemo kako je nominiranje i glasovanje jedino moguće na orginalnim kuponima iz Večernjeg lista.

 | Autor : Bez svečanosti zbog korone Proglašenje pobjednika ovogodišnjeg, 15. po redu izbora Večernjakove domovnice bit će u subotu, 13. ožujka. S obzirom na epidemiju koronovirusa, jasno je kako glamurozne finalne večeri u prestižnoj dvorani Kongresnog centra Kurhaus u Bad Homburgu neće biti.

No, proglašenja pobjednika neće izostati. Na koji način i kako će biti organizirana dodjela nagrada znat ćemo tek krajem veljače, kada će biti i više informacija o suzbijanju koronavirusa.

Za slanje nominacija potrebna je suglasnost onoga koga se nominira. Proglašenje pobjednika ovogodišnjeg, 15. po redu izbora Večernjakove domovnice, bit će u subotu, 13. ožujka.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.