Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Zanimljiv projekt u utorak će predstaviti Središnji državni ured za Hrvate izvan RH

Pilot-faza projekta provodit će se od rujna do prosinca 2018. godine i bit će namijenjena ponajprije zajednicama Hrvata u Argentini, Saveznoj Republici Njemačkoj i Sjedinjenim Američkim Državama te osobama i subjektima koji su povezani s Hrvatima u tim državama
20. rujna 2018. u 09:29 0 komentara 176 prikaza
Foto: Screenshot

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske u utorak će predstaviti pilot-projekt "REGISTAR HRVATSKIH SUBJEKATA IZVAN REPUBLIKE HRVATSKE". 

Skype HiT-1 Petero dobitnika stipendije za internetsko učenje hrvatskog jezika

Registar je posebna mrežna stranica, dizajnirana u obliku digitalne baze podataka i komunikacijske mreže. 

Pilot-faza projekta provodit će se od rujna do prosinca 2018. godine i bit će namijenjena ponajprije zajednicama Hrvata u Argentini, Saveznoj Republici Njemačkoj i Sjedinjenim Američkim Državama te osobama i subjektima koji su povezani s Hrvatima u tim državama.

Mostar Vlada RH Najveći iznos dosad! Čak 24 milijuna kuna Hrvatima u BiH

Korisnici web-aplikacije Registra imaju priliku uspostaviti poslovnu, znanstvenu, kulturnu, sportsku ili drugu vrstu suradnje s Hrvatima iz domovine i cijeloga svijeta. Pritom je omogućena i izravna komunikacija između svih korisnika te primanje obavijesti o mogućnostima ostvarenja profesionalnih i osobnih interesa korisnika, navodi Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, koji je inicijator i nositelj projekta.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.