Naslovnica Vijesti

Petero dobitnika stipendije za internetsko učenje hrvatskog jezika

Stipendija se odnosi na Hrvatski internetski tečaj HiT-1 koji organiziraju: Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska matica iseljenika i Sveučilišni računski centar SRCE
31. kolovoza 2018. u 09:21 0 komentara 34 prikaza
Skype
Foto: A3929 Julian Stratenschulte/DPA/PIXSELL

Nakon završetka postupka po zaprimljenim prigovorima donesena je Odluka o dodjeli stipendija za internetsko učenje hrvatskog jezika u akademskoj godini 2018./2019. i konačna bodovna lista.

Popis stipendista Dodijeljeno 170 stipendija za učenje hrvatskog jezika u domovini

Radi upoznavanja i njegovanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te jačeg povezivanja s iseljenim Hrvatima i njihovim potomcima, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske za akademsku godinu 2018./2019. dodijelio je ukupno pet stipendija za internetsko učenje hrvatskoga jezika.

Ljetna škola Uče hrvatski jezik jer se žele vratiti u domovinu svojih predaka

Stipendija se odnosi na Hrvatski internetski tečaj HiT-1 koji organiziraju: Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska matica iseljenika i Sveučilišni računski centar SRCE.

Odlične vijesti Iseljenici za dobivanje državljanstva više neće morati znati hrvatski jezik

O drugim pojedinostima vezanima uz odobrenu stipendiju izabrani kandidati bit će obaviješteni elektroničkom poštom, a ugovori o stipendiranju zaključit će se neposredno prije početka internetskog tečaja hrvatskoga jezika u jesenskom, odnosno proljetnom semestru. 

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.