Naslovnica Vijesti

Za 46 projekata u dijaspori osigurano više od 2,3 milijuna kuna

Javni natječaj provodi se radi očuvanja i poticanja kulturne, znanstvene, gospodarske, sportske i druge suradnje između Republike Hrvatske i Hrvata izvan Republike Hrvatske
05. ožujka 2019. u 09:29 0 komentara 98 prikaza
Foto: Hrvatska matica iseljenika

Na osnovi provedenog javnog natječaja za prijavu programa/projekata organizacija hrvatskog iseljeništva u prekomorskim i europskim državama radi ostvarenja financijske potpore za 2018. godinu i prijedloga Povjerenstva Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske za dodjelu financijske potpore Hrvatima izvan Republike Hrvatske za 2018. godinu, donesena je odluka o dodjeli financijskih sredstava programima/projektima organizacija hrvatskog iseljeništva u prekomorskim i europskim državama za 2018. godinu.

Potpora Strateškim institucijama u BiH dodijeljeno 6 milijuna kuna

Javni natječaj provodi se radi očuvanja i poticanja kulturne, znanstvene, gospodarske, sportske i druge suradnje između Republike Hrvatske i Hrvata izvan Republike Hrvatske.

Ukupno 46 projekata dobilo je nešto više od 2,3 milijuna kuna.

U nastavku donosimo cijeli popis...

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.