Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Veleposlanica Barišić predala vjerodajnice predsjedniku Republike Kosovo

Kosovski predsjednik također je istaknuo kako se zemlje Zapadnog Balkana trebaju ugledati na reforme koje je Hrvatska napravila na putu prema NATO-u i EU članstvu
14. listopada 2019. u 11:27 0 komentara 1022 prikaza
Foto: president-ksgov.net

Veleposlanica Danijela Barišić predala je vjerodajnice predsjedniku Republike Kosovo Hashimu Thaciju. Čestitajući novoj veleposlanici na dužnosti, predsjednik Thaci rekao je kako će nastaviti rad na jačanju bilateralnih odnosa naših dviju država i građana. Zahvalio je Hrvatskoj na potpori koju pruža Kosovu, posebno na području euroatlantskih integracija. 

Diplomacija Šimonović, Krce i Ognjanovac predali vjerodajnice

"Hrvatska je važan partner Kosova. Naši dobri odnosi trebaju se preslikati i na područje gospodarstva, obrazovanja i kulture", napomenuo je Thaci.

Veleposlanica Barišić istaknula je kao će Hrvatska i dalje podupirati Kosovo u euroatlantskim integracijama te nastaviti raditi na jačanju bilateralnih odnosa.

Sarajevo Ivan Sabolić uručio vjerodajnice predsjedatelju Predsjedništva Bosne i Hercegovine

Kosovski predsjednik također je istaknuo kako se zemlje Zapadnog Balkana trebaju ugledati na reforme koje je Hrvatska napravila na putu prema NATO-u i EU članstvu.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.