VRIJEDAN ČIN

Udruga iz Kapošvara pomaže stradalima u potresu u Banovini

Petrinja
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
11.03.2021.
u 10:17

Ova udruga do sada je prebacila gotovo milijun HUF-a na račun Hrvatske narodne banke u korist stradalih od potresa.

Zemaljsko društvo mađarsko hrvatskog prijateljstva sa sjedištem u Kapošvaru pozvalo je svoje članove i simpatizera na sakupljanje novčanih donacija potresom pogođenom području u Sisačko moslavačkoj županiji.

Predsjednik društva Tamás Fodor obavijestio je javnost, 19. veljače putem Facebook profila Društva, kako su do tada prikupili 2080 eura što su uplatili na račun Narodne banke Hrvatske.

Organizatori su 3. ožujka objavili kako su ponovno uplatili novčanu donaciju na račun Narodne banke Hrvatske, ovaj put u iznosu od 300 tisuća ft. To je ukupno gotovo milijun forinti, prenosi Hrvatska matica iseljenika. 

Ova udruga do sada je prebacila gotovo milijun HUF-a na račun Hrvatske narodne banke u korist stradalih od potresa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije