Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Učitelji hrvatske nastave iz Baden-Württemberga pozivaju: Testirajte svoje znanje, možete dobiti certifikat

Svi zainteresirani učenici koji pohađaju 5. - .12. razred redovne njemačke nastave, bez obzira pohađaju li hrvatsku nastavu ili ne, mogu se prijaviti za certificiranje
23. listopada 2020. u 15:51 0 komentara 138 prikaza
Ilustracija
Foto: Pixabay

Dođi i ti na hrvatsku nastavu, a ako želiš i ove godine možeš testirati svoje znanje i za to dobiti certifikat, pozivaju učitelji u Baden-Württembergu, a prijave su otvorene do 30. listopada.

Zagreb Održan stručni seminar za 20 novoizabranih učitelja za rad u inozemstvu

Na sastanku je rečeno kako je odaziv učenika za pohađanje hrvatske nastave i ove godine dobar te se nastava na većini nastavnih mjesta odvija u školskim učionicama uz pridržavanje epidemioloških mjera iako su svi spremni i za online pohađanje nastave, piše Fenix magazin

Svi zainteresirani koji se žele priključiti učenicima još uvijek to mogu učiniti jer su upisi mogući tijekom cijele školske godine, a certificiranje će se provesti u ožujku 2020. godine. Kao i prošle godine, testirat će se razina znanja A2.

Svi zainteresirani učenici koji pohađaju 5. - .12. razred redovne njemačke nastave, bez obzira pohađaju li hrvatsku nastavu ili ne, mogu se prijaviti za certificiranje, a svoje prijave mogu poslati putem pošte, faksa ili e-maila.

Kontaktirajte koordinatore na slijedeći način:

Koordinacija Mannheim: 0173- 2329 630; pavlovic.antonija@gmail.com

Koordinacija Ulm: http://www.hr-nastava-ulm.skole.hr/ (raspored i kontakt podaci za svako nastavno mjesto)

Koordinacija Stuttgart: 0173-9499 385; hrvatska.nastava.stuttgart@googlemail.com

ili se obratite izravno učitelju/ici hrvatske nastave.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.