Austrija

U Beč stiže urnebesna komedija: 'Ako sam žena, nisam konj'

Predstava u Beču
Foto: KDS Zagreb u Beču
17.04.2023.
u 13:06

Komedija je to za jake žene i hrabre muškarce o ženi koja traži ljubav. Komična i iskrena priča jedne žene koja tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebe

“Ako sam žena, nisam konj”, naslov je urnebesne komedije u izvedbi stand up komičarke i glumice Ane Poznanović, koja gostuje u subotu, 22. travnja 2023. godine u Beču, u Radničkom učilištu FS-VHS, Längenfeldgasse 13-15 (12. stambeni okrug). Početak predstave je u 20,30 sati. Organizator je Kulturno i sportsko društvo “Zagreb” iz Beča, na čelu s predsjednikom Blaškom Papićem. Kako nam je Papić rekao “to je predstava za koju se traži karta više”. U najavi stoji da je riječ o “komediji za jake žene i hrabre muškarce. Urnebesna komedija o ženi koja traži ljubav.  Komična i iskrena priča jedne žene koja tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebe”.

U nastavku stoji da je to priča o zaljubljenoj i pomalo naivnoj djevojci od trenutka gubljenja nevinosti do zrelog doba. Suštinski, to je priča svake žene koja nastoji da pronađe “onog pravog”, ističe se u najavi. U svakom slučaju mnogo razloga za smijeh. Režiser komedije je Jovan Ljubenović. Informacije o ulaznicama na www.zagrebwien.at ili putem e-maila: blasko.papic@gmail.com Također i na tel. br.: 0699 1945 1910 ili 0699 1065 8562.

VIDEO: Žele pokazati mladima kako su se blagdani nekad slavili

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije