Golf turnir

Tijekom 12 godina u domovinu poslali više od milijun kuna

Golf turnir
Foto: Iva Rašić
1/41
30.08.2016.
u 11:43

Hrvatski iseljenici uvijek su nesebično i rado pomagali pa je i ova manifestacija osmišljena kao jedan od načina vraćanja domovini

Župa Sv. Jeronima u Chicagu na čelu s franjevcima Jozom Grbešom i Ivicom Majstorovićem, već 13. godinu zaredom organizira golf turnir kako bi prikupila sredstva za pomoć djeci u potrebi s područja Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

U dosadašnjem razdoblju skupina ovih Hrvata poslala je kući oko 170 tisuća dolara. Dosad je pomogla djeci u Vukovaru, Zagrebu, Mostaru, Kiseljaku, Međugorju, Vrlici, Lici, Šibeniku, Požegi, Hvaru i Dubrovniku te žrtvama poplava.

Prošle godine donacija je otišla u ruke udruzi Krijesnica iz Zagreba koja pomaže obiteljima djece oboljelih od malignih bolesti.

Hrvatski iseljenici uvijek su nesebično i rado pomagali pa je i ova manifestacija osmišljena kao jedan od načina vraćanja domovini.

Odbor za organizaciju golf turnira čine: John Kosir, Ivan Kutlesa, Miro Planinic, Josip Soldo i John Krpan. 

Iako još uvijek nije odlučeno kome su namijenjene ovogodišnje donacije, ne sumnjamo da će doći u prave ruke i barem na trenutak vratiti osmijeh na neka dječja lica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije