Zapadnohercegovačka županija

Stručno usavršavanje nastavnika hrvatskog jezika i književnosti

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
04.12.2018.
u 10:27

Sljedeća radionica na ovu temu bit će organizirana 7. prosinca 2018. u Tomislavgradu za nastavnike hrvatskog jezika i književnosti iz Hercegbosanske županije

S ciljem jačanja ljudskih i profesionalnih kapaciteta hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, u organizaciji Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, JU Zavoda za odgoj i obrazovanje te uz potporu Agencije za odgoj i obrazovanje Republike Hrvatske, u Širokom Brijegu održana je stručna edukacija za nastavnike hrvatskog jezika i književnosti iz osnovnih i srednjih škola Zapadnohercegovačke županije na temu "Analiza složenosti književnog teksta". 

Stručna edukacija uključivala je predavanje i pedagošku radionicu koje su vodili dr. sc. Srećko Listeš, viši savjetnik za hrvatski jezik Agencije za odgoj i obrazovanje iz Splita, prof. Nataša Botica, voditeljica Županijskog vijeća za grad Split, prof. Silvana Bampa-Listeš i prof. Dragana Plosnić.

Na edukaciji je sudjelovalo 65 nastavnika hrvatskog jezika i književnosti iz osnovnih i srednjih škola te gimnazija u Zapadnohercegovačkoj županiji. Sljedeća radionica na ovu temu bit će organizirana 7. prosinca 2018. u Tomislavgradu za nastavnike hrvatskog jezika i književnosti iz Hercegbosanske županije. 

Napominjemo da je ovo prva u nizu stručnih edukacija koje će biti organizirane za učitelje, nastavnike i profesore u Bosni i Hercegovini. Stručno usavršavanje pokrivat će različite teme – od nastave informatike, povijesti do primjerice teme "Projekti Europske unije – nove inicijative u području učenja i poučavanja".

Komentara 1

JI
JillHarris
12:43 04.12.2018.

Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti==========>>>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije