Naslovnica Vijesti

Stručno usavršavanje nastavnika hrvatskog jezika i književnosti

Sljedeća radionica na ovu temu bit će organizirana 7. prosinca 2018. u Tomislavgradu za nastavnike hrvatskog jezika i književnosti iz Hercegbosanske županije
04. prosinca 2018. u 10:27 1 komentara 75 prikaza
Foto: Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

S ciljem jačanja ljudskih i profesionalnih kapaciteta hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, u organizaciji Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, JU Zavoda za odgoj i obrazovanje te uz potporu Agencije za odgoj i obrazovanje Republike Hrvatske, u Širokom Brijegu održana je stručna edukacija za nastavnike hrvatskog jezika i književnosti iz osnovnih i srednjih škola Zapadnohercegovačke županije na temu "Analiza složenosti književnog teksta". 

Forum hrvatskih manjina Zbog birokracije izgubili nastavu na hrvatskom jeziku

Stručna edukacija uključivala je predavanje i pedagošku radionicu koje su vodili dr. sc. Srećko Listeš, viši savjetnik za hrvatski jezik Agencije za odgoj i obrazovanje iz Splita, prof. Nataša Botica, voditeljica Županijskog vijeća za grad Split, prof. Silvana Bampa-Listeš i prof. Dragana Plosnić.

Na edukaciji je sudjelovalo 65 nastavnika hrvatskog jezika i književnosti iz osnovnih i srednjih škola te gimnazija u Zapadnohercegovačkoj županiji. Sljedeća radionica na ovu temu bit će organizirana 7. prosinca 2018. u Tomislavgradu za nastavnike hrvatskog jezika i književnosti iz Hercegbosanske županije. 

Veliki interes U pet godina čak 846 polaznika, djece iseljenika, naučilo je hrvatski jezik

Napominjemo da je ovo prva u nizu stručnih edukacija koje će biti organizirane za učitelje, nastavnike i profesore u Bosni i Hercegovini. Stručno usavršavanje pokrivat će različite teme – od nastave informatike, povijesti do primjerice teme "Projekti Europske unije – nove inicijative u području učenja i poučavanja".

  • JillHarris:

    Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti==========>>>>>> www.WebJob33.Com