Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Prvi virtualni koncert Hrvata iz iseljeništva održat će se 31. listopada

Prijave su stigle iz osam zemalja, a program ima 23 točke.
28. listopada 2020. u 16:09 0 komentara 189 prikaza
Gitara
Foto: Pixabay

Prvi virtualni svjetski koncert Hrvata iz iseljeništva i domovine pod nazivom “Škrinja našega blaga” prenosit će se na društvenim mrežama i Youtube 31. 10.2020 u 20 sati.

Australija prva poslijeratna migrantska zajednica Hrvati u Australiji nisu zaboravili poniženje od strane australske ljevice

Projekt su pokrenule Tanja Maleš Krznar u suradnji s Mateom Varvodić. One su pod pokroviteljstvom Saveza Hrvata Duisburg, Hrvatske katoličke misije i udruge Adria Duisburg pokrenule akciju i zamolile u svibnju društva diljem svijeta da se prijave, piše Moja Domovine. 

Prijave su stigle iz osam zemalja, a program ima 23 točke

Ilustracija testira se razina A2 Učitelji hrvatske nastave iz Baden-Württemberga pozivaju: Testirajte svoje znanje, možete dobiti certifikat

- Veseli nas odaziv društava, jer smo svi smo u istoj situaciji. Družiti se ne možemo, sastajati također ograničeno a svi su nastupi otkazani. S veseljem i ponosom društva će ovim putem predstaviti svoj rad i unijeti radost i veselje u naše domove. Po prvi put, preko plesa, pjesme i glazbe spojili smo Hrvate diljem svijeta - ističe Tanja Maleš Krznar.

Koncert će se prenositi putem Youtube kanala udruge. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.