Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Privremena zabrana, odnosno ograničenje prelaska svih graničnih prijelaza RH produžava se do 15. lipnja

Odluka, koju je potpisao načelnik Stožera civilne zaštite RH i potpredsjednik hrvatske Vlade i ministar unutarnjih poslova dr. Davor Božinović, stupa na snagu danom donošenja (18. svibanj).
19. svibnja 2020. u 23:53 0 komentara 249 prikaza
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, dana 18. svibnja 2020. godine, donio je Odluku o izmjeni Odluke o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza RH,  stoji u utorak u priopćenju za medije Stožera civilne zaštite RH.

Isti izvor navodi da se navedenom Odlukom, radi zaštite pučanstva Republike Hrvatske od bolesti COVID-19, „privremena zabrana, odnosno ograničenje prelaska osoba preko svih graničnih prijelaza Republike Hrvatske produljuje do 15. lipnja 2020.“

Veleposlanstvo RH u Beču OBAVIJEST Veleposlanstvo RH u Beču: Konzularni odjel ponovno počeo rad sa strankama

Odluka, koju je potpisao načelnik Stožera civilne zaštite RH i potpredsjednik hrvatske Vlade i ministar unutarnjih poslova dr. Davor Božinović, stupa na snagu danom donošenja (18. svibanj). Proslijeđena je i svim hrvatskim diplomatsko-konzularnim predstavništvima u inozemstvu kako bi s njom bili upoznati i Hrvati u inozemstvu, koji putuju u Hrvatsku.

A dobro će doći i Austrijancima, s obzirom na to da su proteklih dana neki austrijski mediji davali proizvoljna tumačenja, pa je nastala zbrka oko toga tko smije ući u Hrvatsku i pod kojim uvjetima, a tko ne smije i zašto.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.