Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Primorsko-goranska županija i Hrvatska matica iseljenika dogovorili suradnju

Eco Heritage Task Force provodi se od 1992. godine, a okuplja mlade (starije od 18 godina) hrvatskog porijekla iz cijelog svijeta koji se volonterski brinu za očuvanje prirodne i kulturne baštine
19. srpnja 2018. u 07:41 0 komentara 34 prikaza
Foto: Primorsko-goranska županija

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina i ravnatelj Hrvatske matice iseljenika Mijo Marić 17. srpnja 2018. potpisali su Ugovor o poslovnoj suradnji na projektu Eco Heritage Task Force. 

ECO HERITAGE TASK FORCE 2016. Fotogalerija Eco Heritage Task Force u Šibeniku Putujuća izložba Čak 300 fotografija Putujuća izložba djece hrvatskih iseljenika

Primorsko-goranska županija od 22. srpnja do 11. kolovoza 2018. godine domaćin je spomenutog projekta koji organizira Hrvatska matica iseljenika. 

Eco Heritage Task Force provodi se od 1992. godine, a okuplja mlade (starije od 18 godina) hrvatskog porijekla iz cijelog svijeta koji se volonterski brinu za očuvanje prirodne i kulturne baštine na lokalitetima Fužine, Lokve i Cres te žele upoznati domovinu svojih predaka.

Kultura Stvaranje kazališta Želite li obogatiti znanje iz područja scenske umjetnosti?

U projektu trenutačno sudjeluje 35 mladih i petero voditelja. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.