Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Eco Heritage Task Force u Šibeniku

Svi sudionici podijeljeni su u dvije skupine: prva je zadužena za održavanje tvrđave Sv. Mihovila, dok se druga posvetila arheološkim iskapanjima i održavanju ljepote Nacionalnog parka Krke
28. srpnja 2016. u 14:07 0 komentara 284 prikaza
ECO HERITAGE TASK FORCE 2016.
Foto: Sudionici projekta
Pogledajte galeriju 1/8

S ciljem očuvanja prirodnog i kulturnog bogatstva domovine, Hrvatska matica iseljenika od 24. srpnja do 13. kolovoza 2016. u Šibeniku organizira Eco Heritage Task Force.

Na 25. međunarodni projekt prijavilo se 40-ak mladih Hrvata i njihovih prijatelja iz Mađarske, Brazila, Australije, Argentine, Južne Afrike, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Bolivije, Paragvaja, Slovačke, Irske, Rumunjske i Slovenije.

ECO HERITAGE TASK FORCE 2016. | Autor : Sudionici projekta Foto: Sudionici projekta

Mirjana Ana-Maria Piskulić Kolumnistica Moje Hrvatske Mirjana Piskulić preuzela Hrvatsku maticu iseljenika

Svi sudionici podijeljeni su u dvije skupine: prva je zadužena za održavanje tvrđave Sv. Mihovila, dok se druga posvetila arheološkim iskapanjima i održavanju ljepote Nacionalnog parka Krke.

Tako se naši iseljenici druže, volontiraju, sudjeluju na medijskim i filmskim radionicama, uče hrvatski jezik te upoznaju kraj u kojem borave.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.