Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Predstavljanje monografije 'Tradicijska baština, identitet i migracije bačkih Hrvata Šokaca'

Predstavljanje je prošle godine otkazano zbog protuepidemijskih mjera, a ovaj će susret biti održan uz poštivanje sada važećih mjera.
19. svibnja 2021. u 09:43 0 komentara 180 prikaza
Foto: Hrvatska matica iseljenika

Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata organizira predstavljanje monografije Tradicijska baština, identitet i migracije bačkih Hrvata Šokaca u nedjelju, 23. svibnja 2021. godine s početkom u 18 sati u prostorijama Hrvatskog kulturno-umjetničko-prosvjetnog društva Matoš u Plavni (Maršala Tita 52), piše Hrvatska matica iseljenika. 

akademska godina 2021./22. Objavljen Javni poziv za dodjelu stipendija za učenje hrvatskoga jezika u RH

Tom prilikom bit će predstavljen i projekt virtualne arhivske zbirke Baština Hrvata u Srbiji na međunarodnoj suradničkoj digitalnoj platformi Topoteka (https://hrvatisrbija.topoteka.net/). Pripadnici ove lokalne zajednice će biti pozvani na prikupljanju važne kulturne baštine sačuvane na starim fotografijama i sličnoj arhivskoj građi.

Predstavljanje je prošle godine otkazano zbog protuepidemijskih mjera, a ovaj će susret biti održan uz poštivanje sada važećih mjera. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.