Ponosna na iseljenike

Predsjednica u New Yorku o problemu dvostrukog oporezivanja

Kolinda Grabar-Kitarović
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
24.09.2018.
u 09:10

Najavila je i svoj intenzivan tjedan u New Yorku, gdje će govoriti na Općoj skupštini UN-a u utorak i imati 18 bilateralnih sastanaka na marginama

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović istaknula je na obilježavanju 25. godišnjice Nacionalne federacije američkih Hrvata (NFCA) u New Yorku da ima "dobar odnos s predsjednikom Trumpom" s kojim se susrela u nekoliko navrata, posljednji put u Bruxellesu u srpnju, kada joj je rekao da će potaknuti svoju administraciju da riješi problem dvostrukog oporezivanja. 

Iseljenicima je poručila kako je na njih ponosna i da su jedna od okosnica onoga što čini kao predsjednica države. Zahvalila im je za sve što su učinili za Lijepu Našu, i tijekom Domovinskog rata i poslije na putu u EU i NATO. 

Najavila je i svoj intenzivan tjedan u New Yorku gdje će govoriti na Opći skupštini UN-a u utorak i imati 18 bilateralnih sastanaka na njezinim marginama. 

Sudjelovat će i na nizu popratnih događaja, američkom Globalnom pozivu na rješavanje problema ovisnosti, Mirovnom summitu Nelsona Mandele, Globalnoj kampanji protiv antisemitizma, skupu One Planet o klimatskim promjenama, UNICEF-ovu sastanku o mladima i Bloombergovu Globalnom poslovnom forumu.

Komentara 1

HE
hellen3353
18:51 24.09.2018.

Predsjednice, problem dvostrukog oporezivanja....eh...ta ovisnost o neovisnosti kosta bora, sijedih, ispadanja kose i zubiju, a sto reci, nego : Svemoguci stvoritelju, brigu predajem tebi, zaustavi potrese, glad i bolest na planeti sto dom je nas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije