Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Predsjednica u New Yorku o problemu dvostrukog oporezivanja

Najavila je i svoj intenzivan tjedan u New Yorku, gdje će govoriti na Općoj skupštini UN-a u utorak i imati 18 bilateralnih sastanaka na marginama
24. rujna 2018. u 09:10 1 komentara 152 prikaza
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović istaknula je na obilježavanju 25. godišnjice Nacionalne federacije američkih Hrvata (NFCA) u New Yorku da ima "dobar odnos s predsjednikom Trumpom" s kojim se susrela u nekoliko navrata, posljednji put u Bruxellesu u srpnju, kada joj je rekao da će potaknuti svoju administraciju da riješi problem dvostrukog oporezivanja. 

Vidi razloge za optimizam Predsjednica u Sinju pozvala na zaustavljanje iseljavanja

Iseljenicima je poručila kako je na njih ponosna i da su jedna od okosnica onoga što čini kao predsjednica države. Zahvalila im je za sve što su učinili za Lijepu Našu, i tijekom Domovinskog rata i poslije na putu u EU i NATO. 

Najavila je i svoj intenzivan tjedan u New Yorku gdje će govoriti na Opći skupštini UN-a u utorak i imati 18 bilateralnih sastanaka na njezinim marginama. 

Kolinda Grabar-Kitarović Otvaranje tržišta Premijeri Australije i Novog Zelanda o posjetu Grabar-Kitarović Dan otvorenih vrata Hrvati izvan domovine na susretu s predsjednicom: 'Fokus zajedničkih aktivnosti treba biti i na BiH'

Sudjelovat će i na nizu popratnih događaja, američkom Globalnom pozivu na rješavanje problema ovisnosti, Mirovnom summitu Nelsona Mandele, Globalnoj kampanji protiv antisemitizma, skupu One Planet o klimatskim promjenama, UNICEF-ovu sastanku o mladima i Bloombergovu Globalnom poslovnom forumu.

  • hellen3353:

    Predsjednice, problem dvostrukog oporezivanja....eh...ta ovisnost o neovisnosti kosta bora, sijedih, ispadanja kose i zubiju, a sto reci, nego : Svemoguci stvoritelju, brigu predajem tebi, zaustavi potrese, glad i bolest na planeti sto dom je nas!