Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Predložite uspješne hrvatske žene u domovini i iseljeništvu

Priznanjima "Utjecajne hrvatske žene" i "Buduće liderice" Mreža hrvatskih žena povezuje ugledne žene hrvatskog podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe naraštaje i pomogli im u ostvarenju svog potencijala
01. listopada 2019. u 09:06 0 komentara 86 prikaza
Foto: Mreža hrvatskih žena

"Mreža hrvatskih žena" već petu godinu pokreće nominacije za prestižne nagrade "Utjecajne hrvatske žene" i "Buduće liderice".

Biljana Lovrinović Uspješna Hrvatica iz Clevelanda: Nije važno samo pokrenuti posao

Priznanja su utemeljena kako bi uputila na angažiranost, inovativnost, vodstvo i utjecaj žena hrvatskoga podrijetla u akademskoj zajednici, humanitarnim organizacijama, oružanim snagama, poduzetništvu, umjetnosti, kulturi, sportu...

"Umrežavanje, priznanje i podizanje svijesti o utjecajnim hrvatskim ženama diljem svijeta pozitivno je utjecalo na dobitnice i opću svijest društva o njihovim postignućima. Cilj nam je ukazati na važan doprinos hrvatskih žena u svim aspektima društva", rekla je Caroline Spivak, osnivačica "Mreže hrvatskih žena" i utemeljiteljica nagrade "Utjecajne hrvatske žene".

Mreža hrvatskih žena One su uspješne Hrvatice u domovini i iseljeništvu

Nagrada "Buduće liderice" odaje priznanje djevojkama u dobi od 16 do 20 godina. Pobjednicama se pruža mogućnost suradnje s iskusnom mentoricom Mreže u razvoju njihovih budućih projekata.

"Mreža hrvatskih žena" platforma je koja pomaže pri napredovanju i osnaživanju žena. Priznanjima "Utjecajne hrvatske žene" i "Buduće liderice" povezuje ugledne žene hrvatskog podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe naraštaje i pomogli im u ostvarenju svog potencijala.

Zorka Kinda-Berlaković Intervju Među najutjecajnijim Hrvaticama u svijetu i Zorka Kinda-Berlaković iz Beča

Obrazac za nominacije dostupan je do 23. listopada 2019. na ovoj poveznici...

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.