Naslovnica Vijesti

Počeo Matičin seminar 'Stvaranje kazališta'. Vraćaju se polaznici koji su sudjelovali prije čak 20 godina

Svi polaznici dobit će potvrde o završenom seminaru, obogatiti svoje znanje, steći nove vještine, upoznati se, razmjenjivati iskustva i stvarati nova prijateljstva. Smještaj je u neposrednoj blizini mora pa će moći uživati i u ljetnim radostima
03. srpnja 2019. u 10:53 0 komentara 18 prikaza
Foto: Hrvatska matica iseljenika

Ove godine na seminar Stvaranje kazališta pristiglo je 20-ak polaznika iz Argentine, Italije, Nizozemske, Vojvodine, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Sjedinjenih Američkih Država, javlja Hrvatska matica iseljenika.

Od 1. do 12. kolovoza Ne propustite Ljetnu školu hrvatskog folklora u Zadru

Seminar se održava od 29. lipnja do 7.srpnja 2019. u prekrasnom ambijentu Klesarske škole u Pučišćima na Braču. Kao i svake godine, stručni voditelj seminara renomirana je redateljica Nina Kleflin koja sudionike u jutarnjem terminu poučava teoretski dio, dok u poslijepodnevnim satima radi na predstavi domaćeg autora. 

Ogledni sat ili izvedba predstave bit će 6. srpnja u 8.30 sati pred publikom, čime će se oplemeniti ljetna događanja u Pučišćima. Svi polaznici dobit će potvrde o završenom seminaru, obogatiti svoje znanje, steći nove vještine, upoznati se, razmjenjivati iskustva i stvarati nova prijateljstva. Smještaj je u neposrednoj blizini mora pa će moći uživati i u ljetnim radostima. 

Zagreb Do 10. ožujka 2019. Donosimo sve informacije o ljetnim tečajevima češkoga jezika i kulture

Uspješnost ovog Matična seminara potvrđuje i to da mu se vraćaju polaznici koji su sudjelovali prije čak 20 godina, ali i prošle godine. Sudionici su svih dobnih skupina od "ponavljača" glumaca, redatelja i voditelja do onih koji tek namjeravaju pokrenuti amatersku kazališnu skupinu.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.