Pučišća

Počeo Matičin seminar 'Stvaranje kazališta'. Vraćaju se polaznici koji su sudjelovali prije čak 20 godina

Hrvatska matica iseljenika
03.07.2019.
u 10:53

Svi polaznici dobit će potvrde o završenom seminaru, obogatiti svoje znanje, steći nove vještine, upoznati se, razmjenjivati iskustva i stvarati nova prijateljstva. Smještaj je u neposrednoj blizini mora pa će moći uživati i u ljetnim radostima

Ove godine na seminar Stvaranje kazališta pristiglo je 20-ak polaznika iz Argentine, Italije, Nizozemske, Vojvodine, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Sjedinjenih Američkih Država, javlja Hrvatska matica iseljenika.

Seminar se održava od 29. lipnja do 7.srpnja 2019. u prekrasnom ambijentu Klesarske škole u Pučišćima na Braču. Kao i svake godine, stručni voditelj seminara renomirana je redateljica Nina Kleflin koja sudionike u jutarnjem terminu poučava teoretski dio, dok u poslijepodnevnim satima radi na predstavi domaćeg autora. 

Ogledni sat ili izvedba predstave bit će 6. srpnja u 8.30 sati pred publikom, čime će se oplemeniti ljetna događanja u Pučišćima. Svi polaznici dobit će potvrde o završenom seminaru, obogatiti svoje znanje, steći nove vještine, upoznati se, razmjenjivati iskustva i stvarati nova prijateljstva. Smještaj je u neposrednoj blizini mora pa će moći uživati i u ljetnim radostima. 

Uspješnost ovog Matična seminara potvrđuje i to da mu se vraćaju polaznici koji su sudjelovali prije čak 20 godina, ali i prošle godine. Sudionici su svih dobnih skupina od "ponavljača" glumaca, redatelja i voditelja do onih koji tek namjeravaju pokrenuti amatersku kazališnu skupinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije