Bodovna lista kandidata

Pet stipendija za internetsko učenje hrvatskog jezika

Skype
A3929 Julian Stratenschulte/DPA/PIXSELL
15.08.2018.
u 09:32

Na Javni poziv, koji je bio otvoren od 28. lipnja 2018. do 30. srpnja 2018., u propisanom roku zaprimljeno je 16 prijava, a jedna je stigla izvan roka

Temeljem provedenog Javnog poziva za dodjelu stipendija za internetsko učenje hrvatskoga jezika u akademskoj godini 2018./2019., Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodjeljuje deset stipendija.

Prijedlog bodovne liste kandidata za internetsko učenje hrvatskog jezika u akademskoj godini 2018./2019. iz točke I. utvrđen je sukladno uvjetima i kriterijima propisanim točkom 3. Javnog poziva, odnosno temeljem ukupnog broja ostvarenih bodova. 

Na Javni poziv, koji je bio otvoren od 28. lipnja 2018. do 30. srpnja 2018., u propisanom roku zaprimljeno je 16 prijava, a jedna je stigla izvan roka. Povjerenstvo je ustanovilo pet potpunih prijava.

Stipendija uključuje trošak internetskog tečaja hrvatskog jezika (isplaćuje se organizatoru Tečaja).

Protiv ovog Prijedloga bodovne liste kandidat Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske može podnijeti pisani prigovor elektroničkom poštom u roku od osam dana, zaključno s danom 22. kolovoza 2018. godine, na adresu tecaj-hrvatskog-jezika@hrvatiizvanrh.hr.

Konačna bodovna lista i Odluka o dodjeli stipendija za internetsko učenje hrvatskoga jezika u akademskoj godini 2018./2019. bit će objavljena po okončanju postupka prigovora, a kandidati koji ostvare pravo na stipendiju bit će obaviješteni o datumu zaključivanja ugovora o stipendiranju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije