Naslovnica Vijesti

Ove dame uskoro dolaze u Hrvatsku. Poslušajte kako klapske pjesme izvode kćeri Hrvata koji su davno doselili u Buenos Aires

Nastupit će u Zagrebu, Novom Vinodolskom, Rabu, Zadru, Bolu, Šibeniku, Omišu, Kučinama i Splitu
13. lipnja 2019. u 23:39 0 komentara 1100 prikaza
Foto: Klapa Valovi

Hrvatska ženska klapa Valovi iz Argentine od 1. do 14. srpnja ove godine nastupit će u domovini. Turneju započinje dolaskom u Zagreb i nastupom 3. srpnja u Klovićevim dvorima s klapama Dišpet i Stine. Bit će to još jedan poseban susret domovinske i iseljene Hrvatske uveličan klapskim pjevanjem, vrijednim načinom čuvanja jezika i identiteta daleko od domovine.

Olivere, uz tebe su Hrvati iz Buenos Airesa izveli Velu Luku koja vas neće ostaviti ravnodušnima

Nakon Zagreba, Valovi nastavljaju turneju po Lijepoj Našoj, a nastupit će u Novom Vinodolskom, Rabu, Zadru, Bolu, Šibeniku, Omišu, Kučinama i Splitu.

Hrvatsku žensku klapu Valovi čine kćeri Hrvata koji su davnih godina doselili u Buenos Aires. Njeguju i održavaju klapsku pjesmu kako bi očuvale bogatu hrvatsku baštinu.

Valovi Hrvatska klapa iz Buenos Airesa ima samo jednu božićnu želju

Njihov repertoar temelji se na klapskim, narodnim i popularnim pjesmama, a izvode ih i na engleskom te španjolskom jeziku.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.