Naslovnica Vijesti

Otvorene prijave za 2. međunarodnu konferenciju 'Iseljenički turizam'

Organizaciju konferencije potpisuje Centar za istraživanje hrvatskog iseljeništva, a suorganizaciju: Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, podružnica Split, Hrvatska gospodarska komora i Poliklinika Bagatin
09. travnja 2019. u 10:04 0 komentara 135 prikaza
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Organizacijski odbor 2. međunarodne konferencije "Iseljenički turizam", koja će se održati od 17. i 18. svibnja 2019. u Palači Milesi u Splitu, poziva sve zainteresirane za sudjelovanje da pošalju prijavu i sažetak svojega predavanja do 30. travnja 2019. godine.

Turizam Zadar Hrvatska je prepoznala dobrobit od iseljeničkog turizma

Glavni paneli

Uspješne priče povratnika koji su uložili u hrvatski turizam 
Hrvatski san
Prošlost i budućnost hrvatskih povratnika
Turizam i ulaganja u dijasporu
Zdravstveni i wellness turizam
Hrvatska kao brand
Kulturni šok dijaspore
Integracija u hrvatskim poduzećima
Hrvatski startupovi u turizmu
Pitch session – inovativne hrvatske tvrtke
Stvaranje turističkog proizvoda i suradnja turističke industrije
Razvojne niše turizma dijaspore: kultura, kreativnost i događanja

 | Autor : PR Foto: PR

"Dođite u Split, gledajte online, angažirajte se u nacionalnoj raspravi o turizmu, poslovanju, ali prije svega o hrvatskoj dijaspori i njihovoj integralnoj ulozi za budućnost Hrvatske. Opseg konferencije je podijeliti iskustva i znanja od dijaspore do dijaspore. Rješenja koja zagovorimo danas odredit će diskurs i smjer za budućnost naše Domovine", piše u pozivu Organizacijskog odbora.

Intervju 'Maknimo ego, maknimo politiku s puta poslu i Hrvatska će ubrzati svoj rast'

Organizaciju konferencije potpisuje Centar za istraživanje Hrvatskog iseljeništva, a suorganizaciju: Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, podružnica Split, Hrvatska gospodarska komora i Poliklinika Bagatin. Organizacijski odbor čine: Marin Sopta, Saša Mrduljaš, Tanja Trošelj Miočević, Ognjen Bagatin, Domagoj Dan Maček, Matija Pavković, Vlatka Lemić, Katica Jurčević, Marija Benić Penava, Suzana Jurković, Dan Markušić, Dijana Katica, Natasha Levak, Ivana Rora i Danijel Dujmić.

Prijaviti se možete na ovoj poveznici...

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.