Trajštof

Otvorena sezona balova u Gradišću

hrvatskenovine.at
08.01.2019.
u 10:45

Vrhunac balske sezone bit će 19. siječnja u Parkhotelu Schönbrunn, kada će se održati 72. hrvatski bal u Beču za koji je pripremljeno posebno vino

Hrvatskim balom u krčmi Wilhelminenhof u Trajštofu otvorena je sezona hrvatskih balova. Ovaj tradicionalni događaj Hrvatsko kulturno društvo priredilo je već 27. put. Tamburica Trajštof otvorila je bal, na kojem je, uz brojne druge uzvanike, bila i hrvatska veleposlanica Vesna Cvjetković.

Organizatori pozitivno ocjenjuju bal jer su prodali 350 karata. Dosad su goste uvijek zabavljale dvije skupine, a ovaj put su bile tri.

U glavnoj dvorani nastupila je poznata Klapa Kampanel iz Hrvatske, osnovana 1996. godine. Goste je zabavljao i Tamburaški sastav Koprive iz Petrova Sela, dok je u posebnoj dvorani svirala grupa Jay Bow. Hrvatsko kulturno društvo već se veseli sljedećem balu na jugu, 8. veljače u Inform dvorani u Borti. 

U subotu 12. siječnja hrvatski balovi održavaju se u Koljnofu i Novom Selu na Hati, a i KUGA poziva na svoj tradicionalni bal koji je ove godine u znaku glavnog grada – Beča. 

Vrhunac balske sezone bit će 19. siječnja u Parkhotelu Schönbrunn, kada će se održati 72. hrvatski bal u Beču za koji je pripremljeno posebno vino. Posljednji bal bit će u Hrvatskom Jandrofu u Slovačkoj, i to 16. veljače. 

Komentara 1

VI
VioletWilliamson
11:16 11.01.2019.

Izrađujem više od 7 tisuća dolara mjesečno radeći skraćeno radno vrijeme.Čula sam da mi drugi ljudi govore koliko novca mogu zaraditi na internetu,pa sam odlučio da ga pogledam.Započela sam i promijenila svoj život. Ovdje.........>>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije