Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Otvorena sezona balova u Gradišću

Vrhunac balske sezone bit će 19. siječnja u Parkhotelu Schönbrunn, kada će se održati 72. hrvatski bal u Beču za koji je pripremljeno posebno vino
08. siječnja 2019. u 10:45 1 komentara 38 prikaza
Foto: hrvatskenovine.at

Hrvatskim balom u krčmi Wilhelminenhof u Trajštofu otvorena je sezona hrvatskih balova. Ovaj tradicionalni događaj Hrvatsko kulturno društvo priredilo je već 27. put. Tamburica Trajštof otvorila je bal, na kojem je, uz brojne druge uzvanike, bila i hrvatska veleposlanica Vesna Cvjetković.

Najavljujemo Hrvatski bal u Beču ovaj put u znaku startasica

Organizatori pozitivno ocjenjuju bal jer su prodali 350 karata. Dosad su goste uvijek zabavljale dvije skupine, a ovaj put su bile tri.

U glavnoj dvorani nastupila je poznata Klapa Kampanel iz Hrvatske, osnovana 1996. godine. Goste je zabavljao i Tamburaški sastav Koprive iz Petrova Sela, dok je u posebnoj dvorani svirala grupa Jay Bow. Hrvatsko kulturno društvo već se veseli sljedećem balu na jugu, 8. veljače u Inform dvorani u Borti. 

U subotu 12. siječnja hrvatski balovi održavaju se u Koljnofu i Novom Selu na Hati, a i KUGA poziva na svoj tradicionalni bal koji je ove godine u znaku glavnog grada – Beča. 

19. siječnja 2019. Slavonija na 72. hrvatskom balu u Beču

Vrhunac balske sezone bit će 19. siječnja u Parkhotelu Schönbrunn, kada će se održati 72. hrvatski bal u Beču za koji je pripremljeno posebno vino. Posljednji bal bit će u Hrvatskom Jandrofu u Slovačkoj, i to 16. veljače. 

  • VioletWilliamson:

    Izrađujem više od 7 tisuća dolara mjesečno radeći skraćeno radno vrijeme.Čula sam da mi drugi ljudi govore koliko novca mogu zaraditi na internetu,pa sam odlučio da ga pogledam.Započela sam i promijenila svoj život. Ovdje.........>>>>> www.WebJob33.Com