Posljednji ispraćaj

Otišao je fra Philip Pavich, čovjek bez kojeg hrvatska dijaspora ne bi bila ista

Cro Franciscans - Franjevci
31.07.2019.
u 09:54

Njegovo tijelo bit će izloženo u petak 2. kolovoza od 18 do 20 sati i u subotu 3. kolovoza od 9 do 10 sati u crkvi sv. Jeronima u Chicagu

U ponedjeljak 29. srpnja u Americi je preminuo fra Philip Pavich, vjerni prijatelj hrvatske dijaspore.

Rođen je u Waterloou (Iowa, SAD) 12. svibnja 1930. godine. Osnovnu školu St. Mary’s polazio je od 1935. do 1944. U novicijat je otišao 1944. i ondje ostao sve do 1957. 

Služio je u brojnim mjesta diljem svijeta, kao što su: Teutopolis, Westmont, Quincy, Chicago, Springfield, Cleveland, Indianapolis, Jeruzalem, Jaffa, Tiberias, Međugorje, Rim, Troy...

Njegovo tijelo bit će izloženo u petak 2. kolovoza od 18 do 20 sati i u subotu 3. kolovoza od 9 do 10 sati u crkvi sv. Jeronima u Chicagu. Molitva je u petak u 19 sati.

Posljednji ispraćaj bit će u subotu 3. kolovoza u 10 sati na groblju Holy Sepulchre u Alsipu (Illinois).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije