Koncert

Bečani traže kartu više za Ninu Badrić

Nina Badrić
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/2
08.03.2018.
u 09:40

Sudeći po njihovim riječima, bit će to doživljaj za pamćenje. A Bečani nemaju razloga da im ne vjeruju, jer upravo su Kristina i Silwija u rujnu 2017. godine organizirale sjajan koncert slavonskog rock-sastava Opća opasnost

Nina Badrić, jedna od najpopularnijih hrvatskih pop-diva i višestruka osvajačica nagrade Porin, održat će u utorak 13. ožujka 2018. u 19.30 sati u bečkom kazalištu Akzent cjelovečernji solo koncert. 

"Koncert je rasprodan prije mjesec i pol dana i već sada možemo reći da će dvorana biti popunjena do posljednjeg mjesta", otkrile su organizatorice koncerta, bečke Hrvatice, Kristina Ćavar i Silwija Galić. Istaknule su da je zanimanje za nastup Nine Badrić premašilo sva očekivanja i kako ljudi sa svih strana traže kartu više.

"Nažalost, karata više nema. Oni koji su ih uspjeli nabaviti zasigurno će uživati u brojnim hitovima Nine", uvjerene su organizatorice koncerta. 

Sudeći po njihovim riječima, bit će to doživljaj za pamćenje. A Bečani nemaju razloga da im ne vjeruju, jer upravo su Kristina i Silwija u rujnu prošle godine organizirale sjajan koncert slavonskog rock-sastava Opća opasnost koji je oduševio ne samo Bečane nego i njihove austrijske prijatelje.

Nina Badrić rođena je u Zagrebu 1972. godine. Na glazbenoj sceni već je više od dva desetljeća, a svoju glazbenu karijeru počela je graditi od malih nogu. Objavila je sedam solo albuma i iskušala se u gotovo svim glazbenim žanrovima.

Foto: PR

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije