zrakoplovne linije

Olakšanje za Hrvate iz Njemačke koji putuju za blagdane: Povećat će se promet prema Hrvatskoj

Eurowings
Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL
20.11.2020.
u 09:05

S obzirom na to da u Njemačkoj žive brojni hrvatski državljani koji će upravo u vrijeme blagdana htjeti doći u Hrvatsku, Eurowings planira povećati svoju prisutnost

Njemački prijevoznik Eurowing krajem listopada se povukao iz Pule, Rijeke i Zadra te ostavio samo Zagreb i Split kao aktivna zimska odrdišta, no u vrijeme blagdana povećat će promet prema Hrvatskoj

S obzirom na to da u Njemačkoj žive brojni hrvatski državljani koji će upravo u vrijeme blagdana htjeti doći u Hrvatsku, Eurowings planira povećati svoju prisutnost u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana. 

Eurowings na liniji Stuttgart - Zagreb trenutno prometuje dva puta tjedno, petkom i nedjeljom. Od 23.12. do 06.01. dodaje se još jedan let tjedno, srijedom.

Linija Zagreb - Köln trenutno prometuje dva leta tjedno, petkom i nedjeljom. Od 21.12. do 06.01. dodaju se još dva leta tjedno, ponedjeljkom i srijedom.

Linija Split - Düsseldorf trenutno prometuje jednom tjedno, subotom. U razdoblju od 23.12. do 06.01. dostupan će biti još jedan let tjedno, srijedom.

Linija Split - Stuttgart trenutno prometuje dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. U razdoblju od 22.12. do 10.01. prometovat će tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Eurowings će privremeno uvesti liniju Split - Köln koja će u razdoblju od 22.12. do 10.01. prometovati dva puta tjedno, utorkom i nedjeljom.

Osim direktnih destinacija, putnici će ovim linijama moći ostvariti i vrlo dobre konekcije prema drugim njemačkim gradovima, poput Hamburga i Berlina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije