Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Održan pripremni sastanak supredsjedatelja Međuvladina mješovitog odbora za manjine

Razgovaralo se o provedbi preporuka usvojenih na 7. sjednici MMO-a koja je održana 30. i 31. siječnja 2018. u Beogradu i Monoštoru u Republici Srbiji
21. siječnja 2019. u 07:20 0 komentara 68 prikaza
Foto: Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

U petak u Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske supredsjedatelji Međuvladinog mješovitog odbora za zaštitu nacionalnih manjina između Republike Hrvatske i Republike Srbije, državni tajnik Zvonko Milas s hrvatske strane i državni tajnik Ivan Bošnjak sa srbijanske strane održali su radni sastanak u povodu priprema za 8. sjednicu MMO-a.

Na sastanku su bili i predstavnici nekoliko tijela državne uprave Republike Hrvatske i Republike Srbije koja u svom djelokrugu rada obavljaju poslove vezane uz unapređenje prava nacionalnih manjina. 

Treća sjednica U Podgorici o visokoj razini manjinskih prava

Razgovaralo se o provedbi preporuka usvojenih na 7. sjednici MMO-a koja je održana 30. i 31. siječnja 2018. u Beogradu i Monoštoru u Republici Srbiji te su se utvrđivale smjernice i dogovarala dinamika aktivnosti za 8. sjednicu MMO-a koja će se održati u Zagrebu i Pakracu u prvom tromjesečju ove godine.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.