Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Odobreno 3,5 milijuna kuna za programe i projekte hrvatske dijaspore

Javni natječaj provodi se s ciljem očuvanja i poticanja kulturne, znanstvene, gospodarske, sportske i druge suradnje između Republike Hrvatske i Hrvata izvan Republike Hrvatske
25. studenoga 2019. u 10:11 0 komentara 141 prikaza
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Na temelju provedenog Javnog natječaja za prijavu programa/projekata organizacija hrvatskog iseljeništva u prekomorskim i europskim državama zbog ostvarenja financijske potpore za 2019. godinu i prijedloga Povjerenstva Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske za dodjelu financijske potpore Hrvatima izvan Republike Hrvatske za 2019. godinu, donesena je Odluka o dodjeli financijskih sredstava programima/projektima organizacija hrvatskog iseljeništva u prekomorskim i europskim državama za 2019. godinu.

Zastava Rezultati natječaja Odobrena sredstva za programe i projekte hrvatske nacionalne manjine

Javni natječaj provodi se s ciljem očuvanja i poticanja kulturne, znanstvene, gospodarske, sportske i druge suradnje između Republike Hrvatske i Hrvata izvan Republike Hrvatske.

Rezultate može pogledati u nastavku

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.