Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Objava za hrvatske državljane koji glasuju u Austriji

Izbori će se održati 4. i 5. srpnja 2020.  od 07 00 d0 19 00 sati
12. lipnja 2020. u 13:32 0 komentara 103 prikaza
Veleposlanstvo RH u Beču
Foto: arhiva

Zamjenik veleposlanika i voditelj Konzularnog odjela Veleposlanstva Republike Hrvatske u Austriji, opunomoćeni ministar Branimir Lončar dostavio je u petak hrvatskim Katoličkim misijama i Župnim zajednicama te predstavnicima hrvatskih udruga i društava te hrvatskim medijima u Austriji „Objavu biračima za predstojeće zastupničke izbore u Republici Hrvatskoj kao i obrasce za prijavu na izbore“.

Voditelj Konzularnog odjela Branimir Lončar IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Konzularni odjel Veleposlanstva RH u Beču poziva predsjednike hrvatskih udruga na informativni sastanak

 Izbori će se održati 4. i 5. srpnja 2020.  od 07 00 d0 19 00 sati. U Republici Austriji glasovat će se u Konzularnom odjelu Veleposlanstva Republike Hrvatske u Beču, 1040, Operngasse 20 B. Molimo da svoje članove s pravom glasa upoznate s izbornim materijalom i istaknete na vidnom mjestu u katoličkim misijama, udrugama ili društvima, te ih uputite da svoje zahtjeve šalju  isključivo e-mailom, poštom ili osobno do, najkasnije 24. lipnja.

Ukoliko na predstojećim zastupničkim  izborima želite glasovati u ovom Veleposlanstvu, potrebno je nakon raspisivanja izbora izvršiti prethodnu/aktivnu registraciju u popis registra birača za glasovanje u inozemstvu. Dostavljamo i obrasce zahtjeva za aktivnu, odnosno prethodnu registraciju birača, koji je potrebno popuniti, potpisati i s preslikom identifikacijske isprave dostaviti Konzularnom odjelu ovog Veleposlanstva na jedan od sljedećih načina do 24. lipnja 2020.  godine:

- E-mail adresa: izbori.bec@mvep.hr,

- Poštom ili osobno na adresu: Operngasse 20 b, 1040 Wien.

Sve podrobnije obavijesti možete pronaći na sljedećem linku.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.