IZBORI ZA HRVATSKI SABOR

Konzularni odjel Veleposlanstva RH u Beču poziva predsjednike hrvatskih udruga na informativni sastanak

Voditelj Konzularnog odjela Branimir Lončar
Snježana Herek
11.06.2020.
u 10:35

Sastanak će se, kako je u srijedu izvijestilo Veleposlanstvo RH u Austriji, održati u utorak 16. lipnja 2020. godine s početkom u 17,30 sati

Konzularni odjel hrvatskog Veleposlanstva u Austriji, kojeg vodi opunomoćeni ministar Branimir Lončar, poziva predsjednike hrvatskih udruga u Austriji na informativni sastanak vezan uz registraciju za predstojeće izbore za zastupnike u Hrvatskom saboru 4. i 5. srpnja 2020. godine.

Sastanak će se, kako je u srijedu izvijestilo Veleposlanstvo RH u Austriji, održati u utorak 16. lipnja 2020. godine s početkom u 17,30 sati na adresi: Operngasse 20 B, 1040 Beč. Svoj dolazak obvezno je prijaviti najkasnije do 15. lipnja na E-Mail adresu: branimir.loncar@mvep.hr U slučaju spriječenosti, predsjednik udruge može na sastanak poslati svog zamjenika, navodi se u priopćenju hrvatskog Veleposlanstva u Austriji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije