Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Čarobne vibracije Nine Badrić u Beču

Bila je to večer za pamćenje i sjajna promocija ove dame u Austriji. Stoga i ne čudi što stotine Bečane nije uspjelo doći do karte koje su planule kratko nakon puštanja u prodaju
16. ožujka 2018. u 09:31 0 komentara 2255 prikaza
Nina Badrić
Foto: Snježana Herek

Hrvatska pop-pjevačica i višestruka osvajačica Porina Nina Badrić održala je solistički koncert za pamćenje. Dvorana kazališta Akzent u Beču bila je do posljednjeg mjesta rasprodana.

Neno Belan Beč Emotivan koncert Nene Belana

U spektakularnoj atmosferi "začinjenoj" redom svojih vječnih hitova, pa potom šalama, uglavnom na vlastiti račun, ova glazbena diva jasno je dala do znanja da je isključivo zanima profesionalnost i put vrhunske glazbe.

Oduševljena publika karizmatičnu je Ninu, jednu od najnagrađivanijih glazbenica s popularnošću i izvan granica Hrvatske, nagradila ovacijama, povicima "bravo" i višestrukim pozivima na "bis". 

"Bečani su me iznenadili, ne samo što su me triput pozivali na bis, nego i što su im bili poznati tekstovi gotovo svih mojih skladbi koje smo pjevali zajedno na ovom nezaboravnom druženju", rekla je Nina Badrić.

Gosti su bili oduševljeni bravuroznom umjetnicom, njezinim baršunastim, suptilnim glasom protkanim najfinijim nitima glazbene duše, dojmljivim stasom i elegancijom.

U svakom slučaju bila je to večer za pamćenje i sjajna promocija ove dame u Austriji. Stoga i ne čudi što stotine Bečana nije uspjelo doći do karata koje su planule kratko nakon puštanja u prodaju.

Oduševljenje koncertom nisu krile ni organizatorice događaja Kristina Ćavar i Silwija Galić. Ove bečke Hrvatice prošle godine su uspješno organizirale i gostovanje "Opće opasnosti".

Koncertu je bila prisutna i hrvatska veleposlanica u Austriji dr. Vesna Cvjetković koja je sljedeći dan Ninu ugostila u veleposlanstvu Republike Hrvatske, čestitajući joj na veličanstvenoj večeri.

Petar Grašo Hrvatska noć Petar Grašo: Koncerti u iseljeništvu su uvijek prekrasni Ivan Zak VIDEO Ivan Zak: Gradišćanski Hrvati znaju sve moje pjesme Zagrebačka filharmonija Događaj za pamćenje Raskošan koncert Zagrebačke filharmonije u Beču
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.