Franjo Ivanović

Mladi Hrvat dobio priznanje gradonačelnika grada Augsburga

Foto: VL
1/2
27.02.2019.
u 16:18

Napomenimo i da Franjo potječe iz kraja u kojem su već podrijetlom i rođenjem bivši hrvatski nogometni reprezentativci – Antonio Maglica i Mladen Petrić

Veliki je broj sportaša koji pronose hrvatsko ime u svijetu. Mnogi od njih kreću od malih nogu i postaju velike zvijezde. Ovih dana Hrvati u Augsburgu posebno su ponosni, jer među nogometašima uzrasta U-16 u svojoj momčadi imaju i hrvatskog reprezentativca Franju Ivanovića. Ovaj mladić u svom drugom nastupu za reprezentaciju, a dosad ih je odigrao tri, zabio je gol u 43. minuti, piše Posavina.org.

A hrvatska javnost na djelu će ga moći vidjeti već za nekoliko dana. Naime, kao reprezentativac najdraže zemlje Franjo će s kolegama reprezentativcima Hrvatske nogometne momčadi U-16 u Velikoj Gorici ugostiti momčad Turske. Svi se nadamo da će se ponoviti Bjelorusija kada je junak naše priče bio i strijelac za vatrene.

Foto: posavina.org

Zanimljivo je spomenuti i podatak da mu se nedavno velikim priznanjem grada Augsburga obratio i tamošnji gradonačelnik dr. Kurt Gribl. Franjo je, naime, 21. veljače dobio priznanje od spomenutog grada za sportske uspjehe u nogometu u prošloj godini. Napomenimo i da Franjo potječe iz kraja u kojem su već podrijetlom i rođenjem bivši hrvatski nogometni reprezentativci – Antonio Maglica i Mladen Petrić.

Mladi nogometni biser Franjo Ivanović potječe iz Prijedora u blizini Brčkog, rodnog mjesta fra Augustina Augustinovića, misionara na glasu svetosti, zaključuje Posavina.org.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije