'Hrvati zajedno u biznisu'

Milas: Hrvatska mora biti luka ostanka, a ne odlaska

MEETING G2.2
Foto: Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
1/3
11.10.2016.
u 15:05

Na konferenciji će govoriti i Mark Begich, bivši senator Aljaske i gradonačelnik Anchoragea

U Kongresnom centru FORUM Zagreb od 10. do 12. listopada održava se susret poslovnih ljudi hrvatskog podrijetla.

O ulaganjima u domovinu, izvozu, inovacijama, zdravstvenom turizmu, energetskom sektoru, obrazovanju, brendiranju te brojnim drugim temama raspravljaju gospodarstvenici, profesori, menadžeri i akademici iz 18 zemalja svijeta.

"Naš zajednički cilj je osnažiti domovinu, zadržati mlade, stvoriti dobre uvjete za život i rad u njoj – učiniti je lukom ostanka, a ne odlaska. Stoga vjerujem kako će i Meeting G2.2 u tome dati svoj doprinos", poručio je Zvonko Milas, predstojnik Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Na skupu će govoriti 170-ero sudionika iz Australije, Austrije, Bolivije, Bosne i Hercegovine, Čilea, Ekvadora, Finske, Francuske, Kanade, Makedonije, Njemačke, Paragvaja, Perua, Poljske, Sjedinjenih Američkih Država, Švicarske, Velike Britanije, Venezuele i Hrvatske.

Neki od sudionika konferencije su: Darrell Šarić, Ivan Ćurić, Caroline Spivak, David Tudorović, Matt Sertić, Ronald Zivic, Steven Pavletić, Igor Starčević i Robert Jakubek. 

Svoj dolazak u Zagreb potvrdio je i Mark Begich, bivši senator Aljaske i gradonačelnik Anchoragea.

Dodajmo na kraju kako su idejni začetnici projekta G2 povratnici iz Venezuele – Mara i Josip Hrgetić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije