Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Financijska potpora za hrvatske nacionalne manjine. Evo kako možete do sredstava

Programi i projekti koji pridonose razvoju manjinskih medija i djelovanju manjinskih institucija te brojni drugi
19. ožujka 2018. u 09:19 0 komentara 515 prikaza
Jarun
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni natječaj za prijavu programa i projekata udruga, ustanova i organizacija hrvatske nacionalne manjine u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2018. godinu.

Buenos Aires Natječaj Živite li u Južnoj Americi ili Republici Južnoj Africi? Evo kako možete do sredstava iz Hrvatske

Prijaviti se mogu udruge, ustanove i organizacije čija je djelatnost vezana uz ostvarivanje, zadovoljavanje i unapređenje općih i javnih potreba hrvatske manjinske zajednice u inozemstvu kao što su:

– programi i projekti koji pridonose ostvarivanju i jačanju manjinskih prava hrvatske nacionalne manjine (očuvanje hrvatskoga jezika, identiteta, kulturne baštine, kulture, obrazovanja, znanosti, sporta i sl.)

– programi i projekti koji pridonose razvoju manjinskih medija i djelovanju manjinskih institucija

– programi i projekti koji zadovoljavaju i unapređuju opće javne potrebe hrvatske manjinske zajednice u inozemstvu.

Detaljnije potražite na ovom linku...

Marija Pejčinović Burić Posebna spona Pejčinović Burić zahvalila hrvatskoj manjini u Makedoniji na doprinosu odnosima dviju država Beč Težak položaj Hrvata u Sloveniji: Smatram da u bližoj budućnosti nemamo šanse postati manjina Hrvatska zastava Jačanje prava Milijun i pol kuna više za hrvatsku manjinu
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.