Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Kako vam zvuči koncert hrvatske tamburice na Floridi?

Budući da ovdje živi mnogo naših ljudi, nadamo se da će nas posjetiti u što većem broju. Pokažimo svima koliko nas ima i koliko držimo do svoje tamburaške glazbe i hrvatskog porijekla
07. veljače 2019. u 10:56 0 komentara 386 prikaza
Foto: Thomas Eisenhuth/DPA/PIXSELL

Pozivamo vas u južnu Floridu na vikend-druženje uz najbolju tamburašku glazbu, hrvatske pjesme i plesove. Naime, u petak 15. ožujka 2019. od 20 sati do 2 sata ujutro održat ćemo zabavu dobrodošlice u restoranu Rice and Dough. Cijelo vrijeme zabavljat će nas tamburaški sastav koji čine: Joe Kirin, Jim Grasha, John Miksich i Edo Sindicich. Ulaz je besplatan, a za rezervaciju javite se na broj telefona 631-338-6531. Restoran se nalazi na 501 SE 2nd St., Fort Lauderdale, Florida.

Key West Key West Sarma se pojavila na floridskom otoku. Naša dopisnica ostala u čudu

Na ovom prvom koncertu South Florida Tamburice gostuje hrvatska folklorna grupa iz Ottawe u Kanadi, a nakon večere zabavljat će nas spomenuti tamburaški sastav. 

Subotnji koncert održat će se u Hrvatskom američkom kulturnom centru koji se nalazi na 849 SE 8th Avenue, Deerfield Beach. Ulaznica je 30 dolara po osobi, u što je uključen koncert, večera i ples. Ulaznicu možete rezervirati na broj telefona 954-294-7366. Gost i glavni govornik bit će glavni potpredsjednik članske usluge Hrvatske bratske zajednice iz Pittsburgha Franjo Bertović.

Florida Kamata od 0,9 posto Evo koliki su troškovi života hrvatskih iseljenika na Floridi

U nedjelju 17. ožujka 2019. od 13 sati održat ćemo piknik u spomenutom Hrvatskom centru. Ulaznica za pečenu janjetinu, ručak i ples stoji 20 dolara. Od 13 do 15 sati zabavljat će nas tamburaši. Za rezervaciju nazovite broj telefona 954-294-7366.

Za ovu trodnevnu prvu priredbu pripremamo program-knjigu u kojoj možete objaviti svoje čestitke i pozdrave. Za više informacija javite se Lisi Yurkin na broj telefona 954-200-0447. 

Tampa Bolna iskustva Hrvatica s Floride poručuje mladima: Idite iz domovine, ali...

Srdačno vas sve pozivamo na ovu prvu veliku tamburašku zabavu koju pripremamo na jugu Floride. Budući da ovdje živi mnogo naših ljudi, nadamo da će nas posjetiti u što većem broju. Pokažimo svima koliko nas ima i koliko držimo do svoje tamburaške glazbe i hrvatskog porijekla.


Edo Sindicich/odsj. 170

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.