Druženje za vikend

Kako vam zvuči koncert hrvatske tamburice na Floridi?

Thomas Eisenhuth/DPA/PIXSELL
07.02.2019.
u 10:56

Budući da ovdje živi mnogo naših ljudi, nadamo se da će nas posjetiti u što većem broju. Pokažimo svima koliko nas ima i koliko držimo do svoje tamburaške glazbe i hrvatskog porijekla

Pozivamo vas u južnu Floridu na vikend-druženje uz najbolju tamburašku glazbu, hrvatske pjesme i plesove. Naime, u petak 15. ožujka 2019. od 20 sati do 2 sata ujutro održat ćemo zabavu dobrodošlice u restoranu Rice and Dough. Cijelo vrijeme zabavljat će nas tamburaški sastav koji čine: Joe Kirin, Jim Grasha, John Miksich i Edo Sindicich. Ulaz je besplatan, a za rezervaciju javite se na broj telefona 631-338-6531. Restoran se nalazi na 501 SE 2nd St., Fort Lauderdale, Florida.

Na ovom prvom koncertu South Florida Tamburice gostuje hrvatska folklorna grupa iz Ottawe u Kanadi, a nakon večere zabavljat će nas spomenuti tamburaški sastav. 

Subotnji koncert održat će se u Hrvatskom američkom kulturnom centru koji se nalazi na 849 SE 8th Avenue, Deerfield Beach. Ulaznica je 30 dolara po osobi, u što je uključen koncert, večera i ples. Ulaznicu možete rezervirati na broj telefona 954-294-7366. Gost i glavni govornik bit će glavni potpredsjednik članske usluge Hrvatske bratske zajednice iz Pittsburgha Franjo Bertović.

U nedjelju 17. ožujka 2019. od 13 sati održat ćemo piknik u spomenutom Hrvatskom centru. Ulaznica za pečenu janjetinu, ručak i ples stoji 20 dolara. Od 13 do 15 sati zabavljat će nas tamburaši. Za rezervaciju nazovite broj telefona 954-294-7366.

Za ovu trodnevnu prvu priredbu pripremamo program-knjigu u kojoj možete objaviti svoje čestitke i pozdrave. Za više informacija javite se Lisi Yurkin na broj telefona 954-200-0447. 

Srdačno vas sve pozivamo na ovu prvu veliku tamburašku zabavu koju pripremamo na jugu Floride. Budući da ovdje živi mnogo naših ljudi, nadamo da će nas posjetiti u što većem broju. Pokažimo svima koliko nas ima i koliko držimo do svoje tamburaške glazbe i hrvatskog porijekla.


Edo Sindicich/odsj. 170

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije