Malo nas je al' nas ima

Hrvatska večer u Geislingenu za pomoć školi iz Kutjeva

Geislingen
Thinkstock
24.04.2018.
u 09:36

Posjetitelji su imali priliku upoznati se i s bogatom gastronomskom ponudom hrvatskih specijaliteta

U sklopu kulturnih programa grada Geislingena u subotu u Rätsche Garten, u organizaciji Hrvatske katoličke zajednice sv. Leopold Bogdan Mandić – Geislingen te udruga Croatia 2012. i Matica hrvatska, održana je "Hrvatska večer" pod geslom "Malo nas je al' nas ima".

U programu je Hrvatska škola izvela predstavu "Hrvatska od A do Ž". S glazbeno-recitatorskim programom "Mozart i Matoš" predstavila se pijanistica Ivana Štimac i recitatori Ivan Bošnjak i Jozo Bešlić. U glazbenom dijelu sudjelovali su: Marija Tadić, Katarina Šarić, Marin Perković, Dunja Grubina, Anamarija Grubina, Dora Biketa te Filip, Ana i Igor Tudik.

Folklorne točke izveli su članovi folklornih skupina "Hrvatski pleter" Geislingen i "HKZ" Heidenheim, dok su zabavni dio animirali Tea Marić i bend "The Strawberries".

Posjetitelji su imali priliku upoznati se i s bogatom gastronomskom ponudom hrvatskih specijaliteta. Prihod od večeri bit će doniran učenicima Osnovne škole Zdenka Turkovića iz Kutjeva za dnevne obroke i pomoć potrebitim učenicima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije