Diplomacija

Veleposlanik Bakota predao vjerodajnice predsjedniku Vučiću

Gordan Bakota i Aleksandar Vučić
Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske
25.10.2017.
u 09:08

Obostrano je istaknuto kako je u cilju razvoja bilateralnih odnosa potrebno intenzivirati rad mješovitih povjerenstava za rješavanje otvorenih pitanja te organizirati bilateralne susrete na najvišoj razini

Veleposlanik Republike Hrvatske u Republici Srbiji Gordan Bakota uručio je jučer vjerodajnice srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću. 

Veleposlanik Bakota i predsjednik Vučić izrazili su očekivanje da ćе, unatoč pitanjima koja opterećuju odnose dviju država, biti nastavljen rad na provedbi Dеklaracijе o unaprjeđenju odnosa i rješavanju otvorenih pitanja. 

Obostrano je istaknuto kako je u cilju razvoja bilateralnih odnosa potrebno intenzivirati rad mješovitih povjerenstava za rješavanje otvorenih pitanja te organizirati bilateralne susrete na najvišoj razini.

Veleposlanik Bakota naglasio je važnost pune provedbe bilateralnog Ugovora o zaštiti prava nacionalnih manjina i što skorije održavanje sjednice Mješovitog odbora za zaštitu nacionalnih manjina.

Predsjednik Vučić poželio jе hrvatskom veleposlaniku uspjeh u diplomatskom radu u Republici Srbiji.

Komentara 4

Avatar zg.zagorac
zg.zagorac
13:24 25.10.2017.

Kakve veze ima rubrika "Moja Hrvatska" sa predajom vjerodajnica veleposlanika Bakota predsjedniku Srbije?!?!?

ZA
zagabria1
18:12 25.10.2017.

Oa slici se vidi kako obojica pršte od sreće

BR
brzzzy
17:17 25.10.2017.

"Veleposlanik Bakota predao vjerodajnice predsjedniku Vučiću"... Diplomatski susret predstavnika dviju zemalja bez zastave predstavnika druge zemlje. Pa gospodine ambasadore gdje vam je Hrvatska zastava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije