2020./2021

Fakultet hrvatskih studija objavio upute za upis Hrvata izvan RH na preddiplomske sveučilišne studije

Hrvatski studiji
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
01.06.2020.
u 15:10

Fakultet nudi jednopredmetne i dvopredmetne programe

Fakultet hrvatskih studija objavio je upute o upisima Hrvata izvan RH na studijske programe ovog fakulteta. Studenti mogu birati između jednopredmetnog programa prediplomskog studija komunikologije, kroatologije, povijesti, psihologije i sociologije ili dvopredmetnog programa demografije i hrvatskog iseljeništva, filozofije i kulture, komunikologije, kroatologije, povijesti i sociologije.

Zamolbe za upis u prvu godinu preddiplomskog studija moći će se podnijeti u prvom roku do nedjelje 5. srpnja 2020. u 23.59 prema
srednjoeuropskom ljetnom računanju vremena te u drugom roku do nedjelje 13. rujna 2020. u 23.59 prema srednjoeuropskom ljetnom računanju vremena.

Hrvatski studiji
1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije