Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Dostupne su stipendije Vlade Slovačke Republike. Evo kako se možete prijaviti na natječaj

Narodni stipendijski program Slovačke Republike namijenjen je potpori mobilnosti stranih studenata, doktoranada, fakultetskih profesora, istraživačkih i umjetničkih djelatnika na slovačkim fakultetima i u istraživačkim organizacijama
24. kolovoza 2018. u 08:48 0 komentara 49 prikaza
Foto: GettyImages

SAIA (Slovačka akademsko-informatička agencija) i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, istraživanja i sporta Slovačke Republike, u sklopu Narodnoga stipendijskog programa Slovačke Republike, objavljuju poziv za podnošenje molbi za stipendije za učenike, studente, studijske istraživačke i predavačke boravke za 2018./2019.

Do 15. studenoga 2018. Želite li studirati u Švicarskoj? Prijavite se za stipendiju!

Narodni stipendijski program Slovačke Republike namijenjen je potpori mobilnosti stranih studenata, doktoranada, fakultetskih profesora, istraživačkih i umjetničkih djelatnika na slovačkim fakultetima i u istraživačkim organizacijama.

Prvi zaključni rok za podnošenje prijave za stipendije bio je 30. travnja 2018. Drugi rok za podnošenje prijave je 31. listopada 2018. godine do 16 sati za stipendijske boravke tijekom ljetnoga semestra tekuće akademske godine.

Popis stipendista Dodijeljeno 170 stipendija za učenje hrvatskog jezika u domovini

Molbe za stipendije podnose se elektronički na službenoj internetskoj stranici...

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.