Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

CROz kuhinju Vojvodine u subotu od 17 sati

Kulinarske specijalitete ovdašnjih Hrvata pripremat će i predstaviti članovi HKPD-a Đurđin iz Đurđina, KUD-a Bodrog iz Monoštora, Hrvatske čitaonice Fischer iz Surčina i HKPD-a Jelačić
16. rujna 2019. u 21:59 0 komentara 12 prikaza
Foto: PR

Druga regionalna gastronomska manifestacija CROz kuhinju Vojvodine, u organizaciji Hrvatskog kulturno-prosvjetnog društva Jelačić iz Petrovaradina, bit će održana u subotu 21. rujna 2019. 

Od 5. do 6. listopada 2019. Bogat program CroatiaFesta u Seattleu: kulinarska ponuda, posebna izložba, obnova dokumenata...

Cilj ove manifestacije jest upoznavanje, povezivanje, objedinjavanje i promoviranje kulinarske kulture hrvatske zajednice u Vojvodini, javlja Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata.

Kulinarske specijalitete ovdašnjih Hrvata pripremat će i predstaviti članovi HKPD-a Đurđin iz Đurđina, KUD-a Bodrog iz Monoštora, Hrvatske čitaonice Fischer iz Surčina i HKPD-a Jelačić. 

Mijo Bijuklić Svestrani Slavonac Hrvat u Beču na dosad neviđeni način spojio poeziju i kulinarstvo

Manifestacija, koja počinje u 17 sati, nije samo gastronomska: mirisi hrane miješat će se sa glazbom, folklorom i književnošću. Projekt CROz kuhinju Vojvodine financirao je Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.