5. kolovoza

Zvonko Milas uputio čestitku

Hrvatska zastava
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
05.08.2016.
u 08:00

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja, predstojnik Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske napisao je...

"Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u nama budi najdublji osjećaj ponosa na sve što smo zajednički postigli te nam je istovremeno snažan poticaj za ustrajnost i predanost u odgovornoj i časnoj zadaći služenja našoj dragoj domovini.

Svakoga dana, a posebno svečano na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja, zahvaljujemo na hrabrosti i odvažnosti hrvatskim braniteljima te poseban pijetet izražavamo poginulima i nestalima u Domovinskom ratu.

Osnaženi zahvalnošću i ljubavlju prema našoj domovini Hrvatskoj, sa željom da i nadalje značajno doprinosimo očuvanju hrvatskih vrijednosti i jačanju zajedništva iseljene i domovinske Hrvatske, u ime Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i svoje osobno, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije