Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Veliki interes za ministrantsku službu u dijaspori

Jedini ministrant koji je svečano primljen u ministrantsku službu jest Kristijan Šušnjar
27. veljače 2019. u 09:15 0 komentara 53 prikaza
Foto: Hrvatska katolička misija Köln

Trideset i dvoje djevojčica i dječaka postali su ministranti u nedjelju u Hrvatskoj katoličkoj misiji Köln.

Tomislav Markić Tomislav Markić Njemačkoj nedostaju i hrvatski svećenici. Otkriva li ovaj podatak pravu istinu o egzodusu iz Lijepe Naše?

Na početku sv. mise ministranti su obećali da će služiti oko oltara i svima biti primjer. Nakon blagoslova haljinica ministranti su se obukli, javlja Hrvatska katolička misija Köln.

U drugom dijelu kao znak svoje službe oltaru iz svećenikove ruke primili su Bibliju, svijećnjak i kadionik.

U crkvi u Leverkusenu u ministrantsku službu primljeni su: Ivan, Filip i Marko Maršić, Katarina i Kristina Katić te Lucija Kukura, Luka Vujica, Tomislav Mihovilović i Jakov Miočević.

U crkvi u Kölnu u ministrantsku službu primljeni su: Jozo i Mate Miloš, Luka i Leo Zrno, Ivan i Samuel Semren, Sara i Matej Mandić, Ana Laura Lepušić, Luka Matanović, Jakov Đerek, Tomislav Markić, Mateo Alpeza, Diva Alesia Pavlović, Gabriel Vukoja, Kristina Šušnjar, Luka Ćaleta, Ivano Vrdoljak, David Bungić, Dario Marijan, Dario Papučić i Leo Zeko.

Kursiljo za krizmanike Evo kako naša katolička misija u Stuttgartu motivira vjernike za aktivniji angažman u crkvi

Jedini ministrant koji je svečano primljen u ministrantsku službu jest Kristijan Šušnjar, napominje Hrvatska katolička misija Köln.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.