Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Veleposlanik Mihelin uručio vjerodajnice predsjedniku Mongolije

Predsjednik Mongolije, koji se i sam profesionalno bavio sportom, potvrdio je želju za osnaživanjem odnosa upravo u sportu i turizmu
29. svibnja 2019. u 09:16 0 komentara 99 prikaza
Foto: Ured predsjednika Mongolije

Mr. sc. Dario Mihelin, veleposlanik Republike Hrvatske u Narodnoj Republici Kini koji nerezidentno pokriva i Mongoliju, u ponedjeljak je predao vjerodajnice predsjedniku Mongolije Khaltmaagiinu Battulgi, javlja Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske.

U palači Lopez Veleposlanica Paravić predala vjerodajnice predsjedniku Republike Paragvaj

Uoči predaje vjerodajnica, veleposlanik Mihelin obavio je pregled svečane mongolske straže, intonirane su hrvatska i mongolska himna, a svečanost je upriličena na glavnom gradskom trgu u Ulan Batoru.

Tijekom susreta s predsjednikom Mongolije, naš veleposlanik je rekao kako Hrvatska želi ohrabrivati i jačati suradnju, jer dvije države imaju puno otvorenih mogućnosti, posebice u području turizma, kulture i sporta te pojedinih gospodarskih grana.

Diplomacija Veleposlanica Tina Krce predala vjerodajnice danskoj kraljici

Predsjednik Mongolije, koji se i sam profesionalno bavio sportom, potvrdio je želju za osnaživanjem odnosa upravo u sportu i turizmu.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.