Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Veleposlanik Glunčić čestitao Uskrs Hrvatima u Austriji i njihovim austrijskim prijateljima

Svim Hrvaticama i Hrvatima i hrvatskim građanima, te svim našim prijateljima u Austriji želim sretan i blagoslovljen Uskrs!
02. travnja 2021. u 22:21 0 komentara 41 prikaza
veleposlanik RH u Austriji D. Glunčić
Foto: Snježana Herek

Povodom predstojećeg Uskrsa hrvatski veleposlanik u Austriji Daniel Glunčić uputio je Hrvatima u Austriji i njihovim austrijskim prijateljima uskršnju čestitku slijedećeg sadržaja:

"Poštovani članovi hrvatskih i gradišćansko-hrvatskih udruga! Poštovani predstavnici hrvatske i gradišćansko-hrvatske zajednice!
 
Dan Kristovog uskrsnuća najvažniji je dan za kršćane i temelj našega vjerovanja. „Na Uskrs slavimo smisao vlastitog života, naša budućnost ostaje kod Gospodina“, opisao je smisao Uskrsa kölnski Kardinal Joachim Meisner.

Iz svijetla uskrsnoga Isusa Krista proizlazi snaga naše vjere, naše nade, naše ljubavi, čovječnosti te cijeli smisao našega zemaljskog života. Neka nam Kristova muka  bude poticaj da prevladamo sve izazove i ne zaboravimo kako, upravo u ovim teškim i neizvjesnim vremenima u kojima smo suočeni sa raznovrsnim prirodnim katastrofama i ovom pandemijom, postoji nada za bolje sutra kroz vjeru, ljubav prema bližnjemu i solidarnost prema onima koji ponajviše potrebuju našu pomoć i podršku.
  
Svim Hrvaticama i Hrvatima i hrvatskim građanima, te svim našim prijateljima u Austriji želim sretan i blagoslovljen Uskrs!"
 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.