Naslovnica Vijesti

'Uvijek s velikim zadovoljstvom sudjelujem na Večernjakovoj domovnici na kojoj se osjeća poseban naboj i emocija'

Brkić je u statusu upozorio na odnos prema iseljenicima te smatra da o njima trebamo skrbiti i sjetiti ih se ne samo kada trebamo pomoć ili glas na izborima
05. ožujka 2017. u 19:32 0 komentara 364 prikaza
Večernjakova domovnica
Foto: Petar Grubišić
Pogledajte galeriju 1/20

Milijan Brkić bio je na Večernjakovoj domovnici održanoj u Bad Homburgu te je na Facebooku opisao kako se osjećao na dodjeli nagrade.

Brkić je u statusu upozorio na odnos prema iseljenicima te smatra da o njima trebamo skrbiti i sjetiti ih se ne samo kada trebamo pomoć ili glas na izborima.

- Uvijek s velikim zadovoljstvom sudjelujem na Večernjakovoj domovnici na kojoj se osjeća poseban naboj i emocija prema našoj Domovini te važnost i uloga iseljeništva za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Svi se sjećamo 90-ih godina kada je iseljena Hrvatska dala neizmjeran doprinos stvaranju i oslobađanju jedine nam Hrvatske. Sada je vrijeme da Hrvatska iskreno otvori vrata svojim iseljenicima i da se stvore uvjeti za ulaganje i povratak pripadnika druge i treće generacije iseljenika. Oni su od neprocjenjive vrijednosti za Hrvatsku i o njima trebamo skrbiti i činiti sve kako bi im olakšali povratak u Domovinu te sa svojim obrazovanjem i potencijalom pomogli Lijepoj našoj.

Nedopustivo je da ih se sjetimo samo kada trebamo pomoć ili kada nam je potreban njihov glas na izborima. Naše iseljeništvo je naše blago i samo zajedno možemo Hrvatsku pokrenuti u bolje sutra!

Zato skrbimo jedni o drugima i učinimo sve da se naši iseljenici počnu vraćati u svoju Domovinu, bez obzira na kojem kraju svijeta se nalazili, jer svima nam je jedno zajedničko - Hrvatska u srcu ma gdje bili!!! - napisao je u statusu.

>> VIDEO: Na Domovnici Stier svirao tamburicu, Andrea Borošić pjevala duet sa Zečićem

>> Večernjakova domovnica: Niko Kovač izabran za osobu godine u hrvatskom iseljeništvu

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.